30 dages fri returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering

Prosecco DOC Rosé Juliet Sparkling Extra Dry (2021)

Pr. stk. v. 6 stk.
69,00 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk. v. 6 stk.
69,00 kr.
Før 99,00 DKK
SPAR 180,- KR. V/6 FL.
På lager online
Varenummer: 1351003

Prosecco DOC Rosé Juliet Sparkling Extra Dry (2021)

JULIET Prosecco Rosé er saftig Prosecco Rosé med frisk frugtig smag af fersken og duftnoter af passionsfrugt. Ikke underligt at ROMEO ikke kunne modstå JULIET!



Type
Mousserende
Druer
Glera, Pinot Nero
Smagsnoter
Frisk frugt, fersken, passionsfrugt
Alkohol og indhold
11.5 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Veneto
Producent
Vitevis/Colli Vicentini
Serveringstemperatur
8-10°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Fadlagring
Nej
Proptype
Korkprop
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Indeholder
Sulfitter

Dramatisk og blød

Sart, pink farve med orange strejf. Fine, cremede og vedholdende bobler. Intens duft med frugt og blomster samt en snert af passionsfrugt. Behagelig syre i munden med smag af frisk frugt. Rund og harmonisk.

Serveringstemperatur: 8-10°C

— VinAvisen04-09-2023
“Det er ikke så mange år siden, de første rosé prosecco'er kom på markedet. Her er en af dem, og den er rigtig dejlig med en sart rosa farve og en blød og vedvarende mousse. I duften er der fine noter af ribs, mens smagen byder på hindbær og rosengelé. En oplagt velkomstdrink til en meget favorabel pris ved 6 flasker.”

Fremstilling

Lavet på Glera og Pinot Nero fra vinstokke, som har stået på sletter og bakker med lerholdig jord. Traditionel rosévinifikation med kort udblødning i 24-36 timer ved 8-10C. Først gæring sker i ståltanke ved kontrolleret temperatur, hvor udvalgt gær tilføjes. Vinen udvikler bobler i tryktanke med lav temperatur.

Om producenten

Grundlagt i 1955 af 33 passionerede grundlæggere anført af Tullio Pranovi, den første formand for det der dengang var et kooperativ og den ledende grundlægger. For nyligt blev en Prosecco DOC Millesimato dedikeret til ham for at ære ham og understrege den betydning mousserende vin altid har haft for firmaet. Spumante er vigtig men ikke den eneste vin, firmaet laver. Den frodige jord i Vicenza har også opmuntret vinavlere til at lave store rødvine som Carlo V, der er lavet ved at tørre druer fra internationale druesorter (merlot og Cabernet) og har givet en vin, som allerede har modtaget adskillige italienske og globale priser.

Anbefalede produkter